Contact, Nota juridica si Drepturi de autor, Termeni si Conditii

Excluderea raspunderii

1. Continutul informatiilor online


Informatiile publicate online pe acest site de catre Festo SRL & Festo AG Co KG, denumite in continuare „Festo”, sunt orientative nu angajeaza raspunderea privind actualitatea, corectitudinea, integralitatea sau calitatea respectivelor informatii. Festo nu isi asuma raspunderea pentru daune de natura materiala sau intelectuala rezultate din utilizarea sau neutilizarea informatiilor furnizate, respectiv din utilizarea de informatii incorecte sau incomplete, in masura in care nu se poate stabili nici o dovada de rea-credinta sau neglijenta din partea Festo.

 

2. Referinte si linkuri

Este posibil ca in unele zone ale site-ului Festo sa faca trimiteri catre informatii disponibile a unei terte parti. Editorii site-urilor catre care se face trimitere sunt singurii responsabili pentru continutul acestora si in special, pentru daunele care rezulta din utilizarea sau neutilizarea informatiilor furnizate. Festo examineaza aceste site-uri doar in momentul in care se stabileste link-ul catre ele. Orice modificare care apare la un moment ulterior este responsabilitatea editorilor unor astfel de site-uri.

 

3. Valabilitatea legala a acestei excluderi a raspunderii


Aceasta excludere a raspunderii este un element constitutiv integral al informatiilor noastre de pe site-ului Festo din internet, catre care se face referinta la aceasta pagina. In cazul in care, ulterior, portiuni din acest text sau formulari individuale incluse in acest text nu mai vor fi conforme cu legislatia in vigoare, fie in parte sau in totalitatea lor, partile ramase din acest document, inclusiv continutul si valabilitatea, vor ramane neafectate.

 

Drepturi de autor
Copyright 2000-2020, Festo AG & Co. KG. Toate drepturile rezervate. Toate imaginile, grafica, textele, fisierele audio, video si de animatie incluse in acest site sunt supuse dreptului de autor, precum si altor legi care reglementeaza protectia proprietatii intelectuale. Reproducerea, modificarea sau utilizarea in alte publicatii electronice sau tiparite este interzisa, fara acordul expres al Festo AG & Co.KG.