Contact, Nota juridica si Drepturi de autor, Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Prin bifarea casutei "Conditii de inregistrare", va exprimati acordul Dvs.asupra urmatorilor Termeni si conditii:

 

Termeni de inregistrare

Toate achizitiile facute de angajatii companiei Dvs.care utilizeaza conturi Festo Online Shop sunt achizitii autorizate de firma Dvs.

Orice comanda lansata prin Festo Online Shop reprezinta un contract implicit intre firma Dvs.si Festo, in cadrul caruia va angajati sa respectati conditiile contractuale standard stabilite cu Festo.

Este responsabilitatea Dvs.de a verifica si mentine protectia si securitatea contului la Festo Online Shop, numele de utilizator si parola asociata acestuia.

Orice raspundere cu privire la gestionarea parolei va apartine Dvs.si firmei Dvs.si in nici un caz Festo nu poate fi facut raspunzator de orice dauna rezultata din utilizarea acestui serviciu.

Drepturile Dvs.de utilizator pot fi modificate in orice moment cu sau fara nici o notificare prealabila din partea Festo.

 

Obligatii la inregistrare

Pentru a putea folosi serviciile oferite, va obligati sa:

  • Furnizati date reale, corecte si complete despre Dvs.asa cum este cerut de formularul de inregistrare
  • Mentineti sau actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi reale, corecte si complete

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Festo SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul Dvs.si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, Festo SRL este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea sau incomplete.

 

Incetarea colaborarii

Sunteti de acord ca Festo SRL, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la contul Dvs., utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale Festo SRL de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca Festo considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera si spiritul Termenilor si Conditiilor. Festo SRL isi rezerva dreptul de a dezactiva sau sterge imediat contul Dvs.si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la acest cont, cu sau fara nici o notificare prealabila.

 

Conditii Comerciale Festo

Pentru conditiile comerciale Festo, va rugam sa accesati link-ul atasat.

Termeni si Conditii Comerciale