Festo pomoč in podpora v času koronavirusa Covid-19

Pozorno spremljamo gibanje pandemije koronavirusa (COVID-19). Zdravje zaposlenih, strank in partnerjev podjetja Festo so naša glavna skrb. Še naprej sledimo nasvetom Vlade Republike Slovenije in bomo zagotovili, da so na voljo vsi potrebni zaščitni ukrepi.

Poleg zaščite naših zaposlenih smo vzpostavili načrte za neprekinjeno poslovanje, s katerimi bomo zagotovili, da bodo izdelki, storitve in podpora strankam odvisni od tega, da ostanejo na voljo tudi v tem zahtevnem obdobju.

Pogosta vprašanja

Ali COVID-19 vpliva na Festovo dobavno verigo?

Moč naše globalne mreže proizvodnih obratov pomeni, da zaradi pandemije COVID-19 nismo imeli nobenih motenj v dobavni verigi. V Evropi imamo še vedno veliko zalog in si zelo aktivno prizadevamo za zmanjšanje morebitnih prihodnjih učinkov s pomočjo usklajenega mednarodnega pristopa, ki ga podpirajo lokalni postopki.

Ali bomo lahko naročili izdelke pri Festu?

Vse ukrepe smo sprejeli v skladu z določbami, sprejetimi v Republiki Sloveniji, in kljub ukrepu, da naši zaposleni delajo od doma , smo še vedno sposobni podpirati kupce. Ob delavnikih med 8. in 16. uro nas lahko dobite na tel 01/530 21 00.

Festo spletna trgovina vam omogoča nakupovanje kadarkoli, saj je na voljo 24/7. Če imate pri nas odprt račun, si lahko ogledate podrobnosti o cenah, ustvarite ponudbe in oddate naročila. Prikazani so datumi razpoložljivosti izdelka, mogoče pa je tudi aktivno spremljanje dobav.

Ali bom lahko dobil podporo prodajnih in tehničnih svetovalcev podjetja Festo?

Da bi strankam zagotovili potrebno podporo, je Festo svoje inženirje opremil s svetovalnim orodjem »Digital Sales Engineer«. To spletno orodje za sestanke je praktična alternativa sestankom iz oči v oči. Našim inženirjem omogoča izvajanje glasovnih in video sestankov za zagotavljanje podpore strankam ob uporabi širokega nabora programskih orodij za spletno podporo.

Kako lahko Festo podpira moje podjetje, če komunikacija postane otežena?

Festo ponuja široko paleto spletnih orodij in storitev, ki strankam omogočajo, da najdejo informacije, ki jih potrebujejo, določijo in izberejo prave izdelke za svoje potrebe.

Na tej strani vam dajemo pregled uporabnih tehničnih orodij

Kjer koli delate - Festo je tu za vas

Zagotavljamo najboljšo storitev s široko paleto brezplačne inženirske programske opreme in podpornih orodij, ki vam lahko pomagajo lažje in fleksibilnejše delo v službi ali doma.

Več o tem

Orodje QuickSearch plus

Če poznate kodo izdelka ali opis izdelka, ki ga potrebujete, je to najhitrejši način za dostop do vseh potrebnih informacij, vključno z: datoteke CAD, podatki EPLAN, dodatki, navodila za uporabo, nadomestnimi deli.

Prenesite zdaj

Portal za podporo (Festo Support Portal)

Obsežna baza podatkov za iskanje podatkovnih listov, varnostnih potrdil, podpornih datotek, npr. IODD, EDD, dokumentacije EPLAN itd.

Iščite zdaj

Service2See

YouTube kanal je namenjen praktičnim videoposnetkom, ki zajemajo pogosto zastavljena vprašanja o programibilnih nalogah za zagon, vzdrževanje in popravilo. Videoposnetki po korakih so razvrščeni po resnosti, prepoznajte orodja in opremo, ki jih potrebujete, ter navodila za hitrejše in lažje upravljanje.

Festo Design Tool 3D

Konfiguracija 3D CAD risbe valja in potrebnih dodatkov brez napak ustvari popolno risbo in edinstveno naročilno številko, ki vsebuje vse vgrajene dele.

Prenos

Handling Guide Online

Oblikujte si sistem strege v manj kot 15 minutah

Konfiguriranje, določanje cen in naročanje celotnih enoosnih ali celo večosnih servo-električnih strežnih sistemov ni bilo še nikoli enostavnejše in lažje. Preprosta in intuitivna programska oprema vas vodi skozi postopek vnosa vaših aplikacijskih parametrov in samodejno izračuna ustrezne rešitve ter vam jih ponudi v izbiro. Ponuja celovite CAD modele, ki jih lahko prenesete, prihranite ure, če ne celo dni zapletenih izračunov in iskanja tehničnih podatkov. Celovite sisteme, ki vsebujejo do sto posameznih komponent, lahko ponudite in naročite z edinstveno ustvarjeno konfiguracijsko kodo.

Preberite več o Handling Guide Online

Potrebujete pomoč pri programskih orodjih Festo?

Oddaljena podpora strokovnjakov je na voljo s preprostim povpraševanjem na mail info_si@festo.com