Festo Didaktički Centar

Festo Didaktički Centar

Pneumatska i električna tehnologija automatizacije firme Festo sinonim su za inovacije u industrijskoj i procesnoj automatizaciji. U okviru kompanije posebnu ulogu ima Festo Didaktika, koja je globalni lider u oblasti profesionalne obuke i obrazovanja u industriji. Servisi koje kompanija nudi obuhvataju od edukativne opreme za centre za obuku, pa sve do treninga i konsaltinga za kompanije u oblasti proizvodne i procesne automatizacije. Oko 42.000 polaznika kursa godišnje pohađa više od 2.900 obuka na 39 jezika.

Festo Didaktički Centar

Uz predavače i tehničke konsultante bogatog iskustva, kao i precizno utvrđene metode i oblike rada, Festo nezadrživo i provereno uvećava uspehe svojih partnera i njihovih zaposlenih. Na raspolaganju su kursevi i obuke, programi sertifikacije za određene strukturne oblasti i konsultacije iz oblasti razvoja proizvoda, sistema vođenja zaliha, nabavke i logistike, marketinga i prodaje, kao i strateškog planiranja stručnog usmeravanja zaposlenih.

Festo Didaktički Centar

Festo Didaktik program nudi profesionalna, industrijski prilagođena rešenja za automatizaciju u procesu proizvodnje. Nosioci programa „Festo obuka i savetovanje“ imaju više od 40 godina iskustva u oblasti stručnih treninga, 20 godina u oblasti optimizacije procesa u 56 zemalja širom sveta.

Katalog Festo Kurseva 2018/2019

Katalog Festo Kurseva 2017 / 2018

Preuzmi Katalog Festo Kurseva 2019 (pdf)