Električni pogoni

 

 

Električni pogoni podrazumevaju sisteme za pozicioniranje sa zajedničkom kontrolno motornom grupom. Ekonomično rešenje u automatizaciji procesa proizvodnje.

Elektro mehanicki pogoni

Elektro-mehanički pogoni

U Festo ponudi se nalazi veliki broj linearnih osa čije su glavne karakteristike brz odziv, velika brzina kretanja, preciznost i velika moć nošenja. Tu spadaju pogoni sa zupčastim kajšem, vretenasti pogoni sa vođicom u obliku beskonačnog kotrljajnog ležaja i revolucionalni pogoni sa loptastim lancem.

Elektro-mehanički pogoni

Motori Kontroleri

Motori i kontroleri

Bilo da su vam potrebni vrhunski servo motori za najzahtevnije situacije ili cenovno povoljni steper motori sa
performansama servo motora, Festo ima odgovarajuće rešenje.

Motori i kontroleri

 

O nama

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Detaljnije

 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u

 

Napomena u vezi sajta

Veći deo našeg sajta je na engleskom jeziku. Razlog je naša želja da svi podaci vezani za proizvode budu u svakom trenutku ažurni. Kako se mesečno u našoj ponudi pojavi više od 1000 novih proizvoda čije bi prevođenje na srpski usporavalo objavljivanje noviteta, odlučili smo da deo sajta ostavimo na engleskoj verziji koja se ažurira na dnevnom nivou. Ukoliko vam je potrebno bilo kakvo pojašnjenje engleske verzije molimo vas da nas kontaktirate.