Servopneumatika

 

 

Servopneumatika se koristi u situacijama kada se zahteva kompaktno rešenje, kada se pomera više od 10 kg a pozicioniranje mora biti sa tačnošću desetine milimetra. Istražite naš svet servopneumatike:

Servopneumatika

Servopneumatika

Servopneumatika je najkorisnija u situacijama kada je potrebno rešenje malih dimenzija, kada je masa tereta koji se pomera veća od 10 kg i kada tačnost pozicioniranja mora biti u granicama desetog dela milimetra. 

Kontroleri za pozicioniranje

Pogoni sa enkoderima pomeraja

Enkoder moduli

Servopneumatski modul za pozicioniranje

Servopneumatski modul za pozicioniranje CPX-CMAX

Jedinstveni CMAX modul za pozicioniranje je novi kontroler za jednostavno upravljanje različitim pneumatskim cilindrima bez obzira da li su u pitanju linearni ili rotacioni pogoni. 

Detaljnije o CPX-CMAX modulu

 

O nama

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Detaljnije

 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u

 

Napomena u vezi sajta

Veći deo našeg sajta je na engleskom jeziku. Razlog je naša želja da svi podaci vezani za proizvode budu u svakom trenutku ažurni. Kako se mesečno u našoj ponudi pojavi više od 1000 novih proizvoda čije bi prevođenje na srpski usporavalo objavljivanje noviteta, odlučili smo da deo sajta ostavimo na engleskoj verziji koja se ažurira na dnevnom nivou. Ukoliko vam je potrebno bilo kakvo pojašnjenje engleske verzije molimo vas da nas kontaktirate.