Industrijski senzori

 

 

Industrijski senzori iz Festa poseduju vrhunske karakteristike - najviši nivo pouzdanosti, optimalne performanse i maksimalnu bezbednost.

 

Senzori prisutnosti

Senzori prisutnosti

Idealno se kombinuju sa pneumatskim pogonima. Na osnovu dosadasnjih uspešnih rešenja izrađena je kompletno nova linija senzora prisutnosti sa potpuno novim funkcionalnostima. 

Senzori prisutnosti

Induktivni senzori

Induktivni senzori

Induktivni senzori namenjeni su praćenju svih vrsta metalnih objekata - od identifikacije objetka do merenja rastojanja do njega.

Induktivni senzori

Senzori polozaja

Senzori položaja

Senzori položaja registruju poziciju pneumatskog cilindra u definisanom opsegu. Odgovaraju za gotovo sve Festo pogone sa T-slotom. 

Senzori položaja

Senzori pritiska

Senzori pritiska i vakuum senzori

Senzori pritiska su jedan od najvažnijih elemenata u automatizaciji proizvodnih procesa. Festo proizvodi izuzetno efikasne i pouzdane senzore pritiska koji istovremeno mogu pratiti i vrednost protoka. 

Senzori pritiska

Senzori protoka

Senzori protoka

Senzori protoka omogućavaju praćenje vrednosti protoka zbog čega su nezamenljivi u kontrolnim aktivnostima. Izmenjena vrednost protoka u proizvodnom procesu obično ukazuje da je došlo do nepravilnosti u radu. 

Senzori protoka

Optički senzori

Optički senzori

Optički senzori omogućavaju prepoznavanje boje, veličine, rastojanja i mnogih drugih karakteristika praćenog objekta. 

Optički senzori

 

O nama

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Detaljnije

 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u

 

Napomena u vezi sajta

Veći deo našeg sajta je na engleskom jeziku. Razlog je naša želja da svi podaci vezani za proizvode budu u svakom trenutku ažurni. Kako se mesečno u našoj ponudi pojavi više od 1000 novih proizvoda čije bi prevođenje na srpski usporavalo objavljivanje noviteta, odlučili smo da deo sajta ostavimo na engleskoj verziji koja se ažurira na dnevnom nivou. Ukoliko vam je potrebno bilo kakvo pojašnjenje engleske verzije molimo vas da nas kontaktirate.