Festo Srbija

Festo Srbija

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Firma Festo je na ovim prostorima prisutna više od 40 godina. Predstavništvo naše firme u Beogradu uspešno je radilo od 1991 godine. Kao rezultat kontinualnog širenja obima saradnje sa vodećim uspešnim firmama u Srbiji i širem regionu, kao i u cilju daljeg unapređenja poslovanja i učvršćivanja dominantne pozicije na tržištu opreme za industrijsku automatizaciju, početkom 2010.godine predstavništvo prerasta u lokalni ogranak firme Festo u Srbiji. U ogranku rade stručnjaci spremni da na osnovu znanja i bogatog iskustva u svakom trenutku pruže tehničku podršku pri rešavanju zadataka iz oblasti automatizacije u različitim industrijskim granama.

 

U saradnji sa Fakultetom Tehničkih Nauka iz Novog Sada organizovana je obuka po programu Festo Didactic, čiji je cilj obrazovanje i dopunjavanje uskostručnih znanja kadrova koji se bave automatizacijom proizvodnje.

 

Festo je partner industrije, kako na polju automatizacije proizvodnje, tako i na polju automatizacije procesa. Zahvaljujući decenijskom iskustvu i kontinuiranom ulaganju u razvoj, u našoj ponudi se nalaze
gotova rešenja za najrazličite industrijske grane:

 

- automobilska industrija
- prehrambena industrija
- industrija pakovanja
- industrija proizvodnje mašina
- elektronska industrija
- industrija mašina za štampu i papir
- industrija mašina za plastiku
- industrija mašina za obradu drveta
- tekstilna industrija
- javni vodovod
- hemijska industrija
- rudarstvo
- energetika
- farmaceutska industrija, ...

 

Za sva dodatna pitanja, predloge i sugestije budite slobodni da nas kontaktirate na:

 

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900 

info@festo.rs