Gotova rešenja

Veliki broj rešenja koja svakodnevno srećemo u praksi poznata su već decenijama i nije ih potrebno iznova osvajati. Kako bi svojim partnerima uštedeo vreme i novac, Festo je pripremio širok portfolio gotovih rešenja koja ćete lako integrisati u svoje mašine i sklopove. Današnji inženjeri obilato koriste gotova rešenja jer su tako brži u izradi, rade sa kvalitetnim komponentama koje su ispitane u praksi a pri tome su cenovno povoljniji jer koriste već gotove elemente.

Integrisana rešenja

Integrisana rešenja

Integrisana rešenja su najbolji izbor kada se suočavamo sa ograničenim prostorom za instalaciju pojedinih komponenata mašine ili kada nema prostora za završetke creva. Tada su nam na raspolaganju:

  • Vazdušni vodovi u okviru ploče
  • Vodovi u obliku izmenljivih kertridža
  • Funkcionalni blokovi

PDF katalog o integrisanim rešenjima

Kontrolni ormani

Kontrolni ormani

Unapred konfigurisani za:

  • Automatizaciju proizvodnje
  • Automatizaciju procesa, i
  • Kontrolni ormani za sisteme za manipulaciju

 PDF katalog o kontrolnim ormanima 

 

Sistemi za manipulaciju

Sistemi za manipulaciju

Veliki izbor gotovih rešenja za manipulaciju predmetima tokom automatizacije procesa – od Pick & Place do savremenih tripoda.

Sistemi za manipulaciju

Sklopovi

Sklopovi

Unapred sklopljene funkcionalne jedinice koje se sastoje od pneumatskog i električnog dela, spremne za dalju ugradnju u mašine koje se proizvode ili su u fazi projektovanja. Zahvaljujući modularnoj gradnji moguće je kreirati funkcionalne jedinice po potrebi a na raspolaganju vam je preko 30.000 komponenti. Nema potrebe za projektovanjem, dovoljno je konsultovati katalog i uštedeti vreme i novac.

PDF katalog o gotovim sklopovima 

Zidni paneli

Zidni paneli

Zidni paneli predstavljaju montažne panele sa unapred postavljenim pneumatskim i elektronskim komponentama za određenu namenu.

PDF katalog primene zidnih panela

 

O nama

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Detaljnije

 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u

 

Napomena u vezi sajta

Veći deo našeg sajta je na engleskom jeziku. Razlog je naša želja da svi podaci vezani za proizvode budu u svakom trenutku ažurni. Kako se mesečno u našoj ponudi pojavi više od 1000 novih proizvoda čije bi prevođenje na srpski usporavalo objavljivanje noviteta, odlučili smo da deo sajta ostavimo na engleskoj verziji koja se ažurira na dnevnom nivou. Ukoliko vam je potrebno bilo kakvo pojašnjenje engleske verzije molimo vas da nas kontaktirate.