O Festo didaktičkom centru

O didaktickom centru

U okviru kompanije Festo posebnu ulogu ima Festo Didaktika, koja je globalni lider u oblasti profesionalne obuke i obrazovanja u industriji. Servisi koje kompanija nudi obuhvataju od edukativne opreme za centre za obuku, pa sve do treninga i konsaltinga za kompanije u oblasti proizvodne i procesne automatizacije. Oko 42.000 polaznika kursa godišnje pohađa više od 2.900 obuka na 39 jezika.

 

Uz predavače i tehničke konsultante bogatog iskustva, kao i precizno utvrđene metode i oblike rada, Festo nezadrživo i provereno uvećava uspehe svojih partnera i njihovih zaposlenih. Na raspolaganju su kursevi i obuke, programi sertifikacije za određene strukturne oblasti i konsultacije iz oblasti razvoja proizvoda, sistema vođenja zaliha, nabavke i logistike, marketinga i prodaje, kao i strateškog planiranja stručnog usmeravanja zaposlenih.

 

Festo Didaktik program nudi profesionalna, industrijski prilagođena rešenja za automatizaciju u procesu proizvodnje. Nosioci programa „Festo obuka i savetovanje“ imaju više od 40 godina iskustva u oblasti stručnih treninga, 20 godina u oblasti optimizacije procesa u 56 zemalja širom sveta.

 

Festo didaktički centar svoje obuke obavlja u Didaktičkom centru Beograd - Naučno-Tehnološki park i  Didaktičkom centru Novi Sad - Fakultet tehničkih nauka, Trg Dositeja Obradovica 6, Novi Sad, Institut za industrijsko inženjerstvo i menadžment, I sprat, Laboratorija za didaktiku MI125.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Katalog Festo Kurseva

Katalog Festo Kurseva 2017 / 2018

Preuzmi Katalog Festo Kurseva (pdf) 

 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u