Novo rešenje za automatizaciju postrojenja za preradu voda - Festo CECC kontroler

Festo CECC mini kontroler

Festo CECC kontroler sa IO-Link Master opcijom predstavlja potpuno novo rešenje za automatizaciju malih i srednjih postrojenja za preradu voda

Festo CECC je prvi mini kontroler namenjen industriji prerade voda sa IO-Link master i CoDeSys V3 opcijama. Projektovan je da obezbedi kraće vreme instalacije uz jednostavnije programiranje, i predstavlja ekonomično rešenje za upravljanje senzorima i aktuatorima u vodovodima, bez obzira kojeg su tipa - električni ili pneumatski.

 

CECC kontroler je namenjen manjim i srednjim postrojenjima za preradu voda. Uprkos svojim skromnim dimenzijama, a zahvaljujući velikom broju različitih priključaka, CECC kontroler je u stanju da zadovolji sve zahteve po pitanju automatizacije procesa koji se sreću u postrojenjima za preradu voda. Takođe, CECC kontroler se jednostavno integriše u složenije sisteme upravljanja.

 

Brza dijagnostika

 

Glavna prednost CECC kontrolera je IO-Link master opcija sa četri kanala. Za razliku od tradicionalnog senzor/aktuator interfejsa koji daje vrednosti 0 ili 1, novi Festo mini kontroler sa IO-Link master opcijom poseduje interfejs za praćenje gotovo neograničenog broja podataka. To omogućava detaljno praćenje većeg broja parametara i olakšava postupak otklanjanja greške.

 

Za više informacija o Festo CECC mini kontroleru posetite sledeću stranicu:
Festo CECC mini kontroler

 

 

O nama

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Detaljnije

 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u