AirMail Mart 2015 - Handling sistemi

handling sistemi

Poštovanje,

 

Projektovanje handling sistema zna da bude veoma zahtevan posao. Čak i kada se radi o sasvim jednostavnim linearnim osama, neophodno je uložiti priličan napor kako bi se ispoštovao definisani proces projektovanja. Ako pri tome vaša aplikacija ima i dodatne specifične zahteve, proces projektovanja će podrazumevati još vremena i još uloženih resursa.

 

Prepoznavši potrebe projektanata širom sveta Festo je razvio novi inženjerski alat "Handling Guide Online" pomoću kojeg je izbor odgovarajućeg handling sistema za vašu aplikaciju veoma jednostavan i neuporedivo brži nego što je to bio slučaj do sada.

 

U ovom mejlu želimo da vam predstavimo naš novi alat "Handling Guide Online" i široku ponudu Festo handling sistema.

 

Dobrodošli!

Handling sistemi

Jednostavnost projektovanja

"Handling Guide Online" je inženjerski alat koji se može koristiti za konfigurisanje handling sistema ali ukoliko je potrebno i za istovremeno naručivanje komponenti koje ga čine.

Nije vam potrebno detaljno poznavanje komponenti - dovoljno je da izaberete tip handling sisitema koji vam je potreban i unesete podatke o svojoj aplikaciji. "Handling Guide Online" će odraditi ostatak posla.

Probajte sami

 

 

Handling sistemi

Izaberite odgovarajući handling sistem za svoju aplikaciju

Bez obzira da li vam je potreban kompaktan sistem ili sistem sa visokom dinamikom kretanja, Festo vam može ponuditi handling sisteme za sve vrste aplikacija.

Naša ponuda obuhvata sve, od standardnih rešenja za uobičajene aplikacije, pa sve do namenskih rešenja sa specifičnim zahtevima. U kompaniji Festo, izbor je vaš: mi nudimo sve, od jednoosnih sistema do 2D i 3D handling sistema.

Upoznajte Festo ponudu handling sistema

 

 

 

Handling sistemi

Spremni za ugradnju i puštanje u rad

Svi Festo handling sistemi su spremni za ugradnju. Potpuno su sklopljeni, uključujući napajanje, konektore i pogonske pakete. Sa ovako sklopljenim sistemima spremnim za ugradnju koji su pritom i kompletno testirani, puštanje sistema u rad je brže nego ikada.

Saznajte više o handling sistemima spremnim za ugradnju

 

 

Handling sistemi

Stručni kursevi: Programiranje PLC-a, Uvod u rad sa SCADA sistemima, ...

Festo Didaktički centar je za april pripremio dva uvek tražena stručna kursa: Programiranje programabilnih logičkih kontrolera (PLC) i Uvod u rad sa SCADA sistemima.

Uspešno završenom obukom, pored praktičnog i teorijskog znanja stičete i Festo sertifikat validan u celom svetu.

 

Pogledajte program obuke

 

 

 

Handling sistemi

Izašao je novi broj magazina "Trends in Automation"

Svoj primerak magazina koji se bavi temama iz oblasti automatizacije "Trends in Automation" možete preuzeti sa našeg sajta.

 

Trends in Automation

 

Handling sistemi

Pred nama je hanoverski sajam 2015

Od 13.-17.04.2015. u Hanoveru se tradicionalno održava jedan od najvećih sajmova tehnike u svetu. Na Festo štandu nas ove godine očekuju spektakularna tehnološka rešenja. Evo prvih informacija o čemu se radi:

 

Sajam tehnike Hanover 2015

 

 

 

Handling sistemi

Premijer Milo Đukanović u poseti kompaniji Festo

Početkom marta centralu kompanije Festo u Nemačkoj posetio je premijer Crne Gore Milo Đukanović. Zajedno sa čelnim ljudima kompanije upoznao se sa najnovijim tehničkim dostignućima na polju automatizacije proizvodnje i proizvodnih procesa.

Posebno interesovanje mu je privukao program stručnih obuka Festo Didactic koji proizvodi kvalifikovane kadrove sa visokim nivoom praktičnog znanja koje se odmah može primeniti u praksi.

 

 

 

 

O nama

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Detaljnije

 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u