Didactic airmail April 2016

Didactic AirMail April 2016

Želimo da vas upoznamo za konceptom firme Festo Didactic – Connected Learning i inovativnim saradnikom u učenju - Tec2Screen®.

 

Jednostavno i intuitivno učenje postaje realnost.

 

U proširenom scenariju učenja, metode su specifično skrojene prema individualnim sklonostima osobe koja se obučava – ključ ka brzom i uspešnom učenju – dodavanje nove dimenzije procesu učenja za tehničku edukaciju i trening.

 

Samoodrživi uspeh u učenju može se osigurati primenom koncepta Connected Learning, dok je inovativnost i atraktivnost obuke izuzetna.

 

Odličan primer kako Connected Learning koncept može da se realizuje u okviru tehničkih laboratorija jeste interaktivni multimedijalni saradnik u učenju – Tec2Screen® firme Festo Didactic.

 

Pročitajte više

Connected Learning koncept

Connected learning: Upoznajte novu dimenziju učenja!

Šta je Connected Learning koncept?
Connected Learning koncept otvara novu dimenziju učenja sa bežičnom konekcijom izmedju virtuelnog i realnog sveta. On kombinuje poznate metode učenja, kao što su licem u lice, hands-on i samostalno učenje, i time briše sve granice izmedju teorije i prakse, kroz direktnu interakciju softvera i hardvera.
Connected Learning implementira se primenom mobilnog, multimedijalnog i interaktivnog saradnika u učenju Tec2Screen®.

 

Prednosti

  • Priprema i obučava pojedinca za rad u dinamičnom i kompleksnom industrijskom okruženju.
  • Imajući snažnu vezu izmedju obuka i operativnih procesa kao i sa modernim tehnologijama omogućen je razvoj širokog opsega veština i mogućnosti i samim time se dodatno razvijaju profesionalne kompetence studenata.
  • Specifična podrška može se obezbediti za oblasti u kojima su studenti slabiji, dok se njima poznatije oblasti aktivno razvijaju.
  • Metod učenja i sadržaj mogu da se preporuče i mogu biti dodeljene u saglasnosti sa planom učenja i prethodnim znanjem studenta i njegovim ili njenim potrebama.
  • Teorija softvera i hardvera kao i praksa ujedinjeni su kontinuirano sa Tec2Screen®-om.


Posetite: www.tec2screen.com

 

Festo na sajmu obrazovanja i informacionih tehnologija u Londonu

Festo na sajmu obrazovanja i informacionih tehnologija u Londonu, Bett 2017

Festo je učestvovao i ove godine na sajmu inovativnih edukativnih tehnologija Bett, u Londonu. Više o učešću ove godine i značaju ove manifestacije, kao i najavu sajma za narednu godinu /od 25.01-28.01.2017/ možeti videti na:

 

Posetite: www.bettshow.com/Exhibitor/Festo-Didactic

 

Naša pozicija globalne industrijske kompanije koja je na čelu industrijske automatizacije, kao i isporučilac sistema za tehničku edukaciju, omogućava nam da isporučujemo proizvode vrhunske tehnologije, poslednje reči nauke i industrijski relevantne sisteme obrazovnim institucijama – stručnim školama, visokoobrazovnim ustanovama kao i industriji.
Od osnova do kompletnih rešenja za obuke – sve na jednom mestu.

Radionica za Energetsku efikasnost

Radionica za Energetsku efikasnost 21.04.2016 u Nišu

Kompanija Festo organizuje drugi regionalni jednodnevni Workshop u ovoj godini sa temom "Unapređenje energetske efikasnosti u pneumatskim sistemima" u četvrtak, 21.04.2016. u Nišu.

 

VREME TRAJANJA WORKSHOPA
Radionica traje od 10:00 – 15:00h, o mestu odvijanja bismo vam još dostavili detaljne informacije putem maila, uz potvrdu učešća.

 

SADRŽAJ RADIONICE
Više o radionici možete videti na linku:
Energetska efiksanost u pneumatskim sistemima

 

PRIJAVE I POTVRDA UČEŠĆA
Prijave, kao i zahteve za dodatnim informacijama slobodno nam uputite putem maila ili telefonom:

 

info@festo.rs
mirjana.velickovic@festo.com
011/7853-900

 

Didactic Airmail

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u