AirMail Jun 2016 - Zvezde pneumatike

Zvezde pneumatike

Zvezde i poznate ličnosti nam u stvarnom životu često donose pozitivno raspoloženje i osećaj prijatnosti. Is tog razloga ih pratimo i jedva čekamo da ih ponovo vidimo. Ipak, takvih “pravih” zvezda nema mnogo i u njima ne možemo uživati kada god to poželimo.

 

Na sreću, to nije slučaj sa Zvezdama Pneumatike. One su uvek tu za nas - skromne i uvek spremne.

 

U ovom izdanju Festo vesti, saznaćete više o novim Zvezdama Pneumatike kao i o njihovim pratiocima - softverima koji upotpunjuju baznu paletu Festo proizvoda.

 

Bazna paleta Festo proizvoda se naziva “Zvezde pneumatike” i ovi proizvodi u svim katalozima nose oznaku u obliku plave zvezde. Cilj ove grupe proizvoda je da vam obezbedi značajnu uštedu vremena u projektovanju, puštanju u rad i eksploataciji sistema. Njihove osnovne prednosti su:

 

  • Dostupnost i uniformnost u celom svetu
  • Brza isporuka
  • Preko 2,200 proizvoda u ponudi
  • Atraktivne cene

 

Upoznajte naše Zvezde.

Pneumatski ventili

“Zvezde” i u VG i VS liniji proizvoda

Atraktivna cena, efikasnost, izdržljivost

Ono što su do skoro bile samo glasine, sada je postalo zvanično: VG i VS serija pneumatskih ventila je proširena za dve nove zvezde "VUVG...-S" i "VUVS...-S".

Radi se o pneumatskim ventilima sa povoljnim cenama, kompaktnih dimenzija (VUVG) i ekstremne izdržljivosti (VUVS). Opširnije o ovim izuzetnim novajlijama na sledećim linkovima:

 

VUVG...-S, - kompaktni ventil sa velikim protokom
VUVS...-S, pneumatski ventil za rad u ekstremnim uslovima

 

DRVS pogon

Svet automatizacije se “vrti” oko ovih zvezda

Novi polu-zakretni pogon DRVS i SRBS senzor predstavljaju novi “dream team”. Ne postoji nijedna kombinacija pogona i senzora na svetu koja se može brže montirati i pustiti u rad.

 

DRVS pogon - video animacija
Katalog proizvoda - Kada je brzina najvažnija

 

 

DRRD pogon sa klipom

Mali ali moćan

Polu-zakretni pogon DRRD sa klipom potvrđuje teoriju “manje je više”. Njegove male dimenzije obezbeđuju veću stabilnost, preciznost i sigurnost.


Upoznajte DRRD - pogledajte video

 

Zvezde pneumatike

Prelazak na Zvezde Pneumatike

Prelaskom na baznu paletu Festo proizvoda (zvezde pneumatike), nemačka kompanija Germos koja je specijalista za proizvodnju sistema za dimljenje mesa u prehrambenoj industiji, uštedela je značajno vreme i postigla viši nivo pouzdanosti procesa. Ovo je izuzetno važno kada je ulog veliki - dnevna proizvodnja od preko 100,000 dimljenih kobasica i drugih mesnih proizvoda. Tri zvezde su se posebno istakle: standardni pneumatski cilindar DSBC, ventilsko ostrvo VTUG i servisna jedinica MS4.


Standardni pneumatski cilindar DSBC

Ventilsko ostrvo VTUG

Servisna jedinica MS

 

 

Festo softver Zvezde pneumatike

Od zvezda do superzvezda uz pomoć novih Festo softvera

Besplatno i brzo!

 

Da li vam je poznato da Festo pored proizvoda pruža i čitav niz usluga? Možemo vam obezbediti podršku tokom svih faza životnog veka proizvoda, od koncepta, preko puštanja u rad, pa sve do unapređenja i modernizacije rešenja.

 

Zahvaljujući velikom broju naših softvera i inženjerskih alata, kao što su :digitalni katalog proizvoda, baza CAD fajlova komponenti, programi za izradu dijagrama sistema, korišćenje zvezda pneumatike postaje dečija igra.

 

Opširnije o Festo softverskim rešenjima

 

 

O nama

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Detaljnije

 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u