Pametna rešenja za automatizaciju u industriji pakovanja

Industrija pakovanja

Fleksibilnost i sposobnost prilagođavanja novonastalim uslovima je ključna prednost sistema za automatizaciju u industriji pakovanja. Sa našim rešenjima koja kombinuju pneumatske i električne komponente bićete uvek u mogućnosti da kreirate fleksibilne ali i ekonomične aplikacije - bez obzira da se radi o primarnom ili krajnjem pakovanju.

 

U ovom emailu ćete saznati više o Festo rešenjima namenjenim industriji pakovanja i spoznati potpuno novu dimenziju koju u ovu industriju unose naša dva tehnološka lidera, Festo Multi-Carrier-System MCS® i Festo Motion Terminal VTEM.

 

Takođe, još više informacija na ovu temu možete pronaći na našem sajtu:

 

Rešenja za krajnje pakovanje

Rešenja za prehrambenu industriju i industriju pića

Easy Clip

Pametno pakovanje

Pomoću pametnih Festo rešenja automatizovaćete zadatke pakovanja na efikasan način uz zadržavanje fleksibilnosti sistema. Pripremite se danas za budućnost sa pravom opremom

 

Upoznajte Festo Easy Clip

MCS

Fleksibilnost "na dugme" uz Multi-Carrier-System MCS®

Veoma fleksibilan i jednostavan za integraciju, Multi-Carrier-System otvara novu dimenziju za transportovanje vaših proizvoda. Inovativno rešenja daje vašem sistemu prilagodljivost i preciznost tamo gde je to potrebno.

 

Saznajte više o novom nivou fleksibilnosti koji nudi Multi-Carrier-System


Visoka raspoloživost sistema

Visoka raspoloživost sistema se ne dešava slučajno

To je rezultat planiranja "korak unapred" i mera ukupne efikasnosti opreme (OEE). Nju definišu tri faktora: raspoloživost, performanse i kvalitet. Festo će vam pomoći da ih optimizujete u svoju korist. 

 

Pogledajte naše praktične savete za unapređenje ukupne efikasnosti sistema

 

 

Festo Motion Terminal VTEM

Svetska premijera: digitalna pneumatika

Festo Motion Terminal VTEM je prva na svetu pneumatska platforma za automatizaciju kojom se upravlja putem softverskih aplikacija. Po prvi put se upravljanje i promena funkcija pneumatskih ventila obavlja softverski bez potrebe za promenom hardvera. Dakle, svet digitalizacije je ušao u pneumatiku. Oni koji se brzo prilagode promenama ostvariće prednost na tržištu.

 

Otkrijte kako je Festo Motion Terminal katapultirao pneumatiku u doba Industrije 4.0

 

 

 

O nama

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Detaljnije

 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u