Digitalna Pneumatika - Festo Motion Terminal

Festo Motion Terminal

Kako jednostavno digitalizovati pneumatiku na proizvodnim mašinama? Kako povećati brzinu i fleksibilnost? Rešenje je Festo Motion Terminal. Uz njega se digitalizacija obavlja gotovo trenutno, a svaki korak, počevši od planiranja, projektovanja i naručivanja, pa sve do puštanja mašine u rad, je jednostavniji i značajno kraći.

 

Princip je jednostavan: pomoću samo jedne komponente (Festo Motion Terminal) i odgovarajućih softverskih aplikacija (Apps), dobijate funkcionalnost preko 50 različitih komponenti u jednom. Štaviše, Festo Motion Terminal je fleksibilan i možete ga trenutno prilagoditi prema novim potrebama (nije potrebno da naručujete nove komponente jer ih već imate) ili ga čak koristiti na drugoj mašini.

 

Koje su sve mogućnosti ovog revolucionarnog rešenja pokušaćemo da predstavimo u narednom tekstu a detaljne informacije možete pronaći i na sledećem linku:
Festo Motion Terminal


Konferencija

Konferencija „Reinventing the World – The Power of Industry 4.0“

 

Pozivamo vas na konferenciju „Reinventing the World – The Power of Industry 4.0“ koja se održava od 5-6.11.2018. godine u Naučno Tehnološkom Parku u Beogradu. Kompaniju Festo predstavlja g. Heinrich Frontzek, potpredsednik korporativnih komunikacija i koncepata budućnosti, Festo AG, Nemačka, koji će na primeru BionicCobot-a prezentovati kolaboraciju čoveka i mašine. Prijavljivanje i detaljan program na:
www.ntpark-conf.rs

 

 

Festo Motion Terminal Video

Pridružite nam se u novoj eri produktivnosti

 

Funkcionalnosti za Festo Motion Terminal definišu aplikacije (Apps). Time se značajno smanjuju troškovi uz istovremeno povećanje produktivnosti. Pogledajte kakve benefite u realnom okruženju donosi Festo Motion Terminal:
Festo Motion Terminal - Video

 

 

App World

Festo App World – naša nova platforma za digitalne proizvode

 

Aplikacije za Festo Motion Terminal (Motion Apps), cloud proizvodi, softverske biblioteke - od sada sve Festo digitalne proizvode možete naći na našoj novoj platformi "Festo App World". To je mesto gde možete kupiti Motion Apps koje su vam potrebne za Motion Terminal. Motion Terminal komponenta se nikada ne menja - samo kupite Motion App koji vam je potreban i potrebna funkcionalnost se instalira na Motion Terminal.

 

Detaljnije o "Festo App World" platformi

 

 

Primena

Festo Motion Terminal u praksi

 

Predstavljamo vam dva sistema koja koriste Festo Motion Terminal:

 

Bosch Sistem za pakovanje

MediaMation sistem za zabavu

 

 

Linkedin

Povežimo se na LinkedIn-u

 

Festo Srbija je pokrenuo svoj LinkedIn nalog na kojem imate mogućnost da pratite najnovije informacije iz naše kompanije i aktuelne oglase za posao. Kliknite sledeći link, pa na novootvorenoj stranici kliknite dugme "Follow".

Festo Srbija LinkedIn

 


 

O nama

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Detaljnije

 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u