Najnovije informacije o poslovanju Festo Srbija tokom pandemije COVID-19 virusa

Festo Srbija poslovanje u vreme pandemije

Pandemija Korona virusa dovela je do brojnih ograničenja u privatnom i poslovnom okruženju. Iz tog razloga, na ovoj stranici ćemo vas informisati o najnovijim informacijama koje mogu uticati na zajedničko poslovanje.


Prateći preporuke nadležnih, kompanija Festo je preduzela sve korake kako bi u novonastalim uslovima obezbedila stabilnost poslovanja svojih kupaca i partnera:

 

  • Radno vreme je nepromenjeno, radnim danima od 08-16h

  • Kontakt centar radi uobičajeno. Za hitne slučajeve smo otvorili dodatni broj telefona:
    +381 63 1052 444

  • Naručivanje i isporuka robe se odvijaju nesmetano i bez zastoja

  • Umesto sastanaka licem u lice, aktivirali smo "Digital Sales Engineer" platformu koja omogućava da nesmetano organizujemo sastanak kao da se fizički nalazimo u vašoj kompaniji.

  • Svi seminari i obuke u Festo Didaktičkom centru se odlažu do daljnjeg. Umesto njih organizujemo webinare o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni

 

Naša obaveza je da se u ovom trenutku ponašamo odgovorno i sa razumevanjem, kako prema vama, tako i prema sebi. Budite sigurni da će nivo profesionalnosti ostati na istom nivou kao i do sada.


Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Festo Srbija
Omladinskih brigada 90v
(poslovni centar Airport City)
11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 7853 900
info@festo.rs
FestoSrbija na Facebook-u

 

O nama

Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Detaljnije