Beurzen en evenementen

Festo heeft voor u de aankomende evenementen op een rijtje gezet. Klik door voor meer informatie of meld u aan om hierbij aanwezig te zijn. We zien u graag terug op een van onze beurzen of evenementen.

International trade fairs

Festo trade fair in Asia

Festo participates in numerous trade fairs every year. Find out more about us and the latest trends in automation!

 Our current schedule for 2016

Factory 2025, Week van de Nederlandse Automotive Innovatie

HI

22 juni 2016 bij de Automotive Campus in Helmond!

De internationale automotive industrie staat de komende jaren voor de taak om de uitstoot van CO2 verder terug te brengen. Zowel bij het gebruik van voertuigen op de weg, als ook wat betreft de productie van deze voertuigen. Het gewicht van voertuigen speelt daarbij een essentiële rol. Deze middag is gevuld met verschillende gastspreker die u een interessant verhaal meegeven. Namens Festo zal dhr. Patrick Bruijn Industy Sales Manager High Tech & Automotive, u een verhaal vertellen over Automoive Factory 2025. 

Wilt u meer informatie of uzelf gelijk inschrijven? Klik dan hier.

Practical Safety Event 21 september 2016

HTsystems

Heeft u ook behoefte aan een hele praktische benadering van machineveiligheid?

Het programma van het Practical Safety Event gaat over het bespreken van een praktijkcase waarbij de probleemsetting van de case wordt gepresenteerd. Festo zal op basis van haar veiligheidsproducten een oplossing presenteren. Tijdens deze middag kunt u op de Festo stand u volledig laten informeren over onze veiligheidsproducten.

Lees hier meer

Last events

POWTECH 2016
IFAT 2016